Linkbuilding specialisten

Het verhogen van de vindbaarheid van je website is essentieel om meer webbezoekers te realiseren. Om resultaatgericht aan de vindbaarheid te werken is het van belang om een goede SEO strategie te hanteren. Naast het verbeteren van de content, een technisch goed werkende website en het toevoegen van relevante zoekwoorden, vormt ook linkbuilding een onmisbaar onderdeel van een uitgebreide SEO-aanpak.

Als erkende linkbuilding specialisten begrijpen wij dat het verkrijgen van hoogwaardige backlinks van cruciaal belang is voor het versterken van de online positie van jouw website.

Wat doet een linkbuilding specialist?

Linkbuilden kun je in principe zelf doen. Als je bekend bent met SEO zul je weten dat het verkrijgen van kwalitatieve backlinks essentieel is voor een sterke online aanwezigheid. Echter, een linkbuilding specialist gaat verder dan alleen het verzamelen van links. Als erkend professional beschikken wij over diepgaande kennis van het complexe landschap van backlinks, zoekalgoritmes en trends in de branche.

Onze werkwijze omvat drie essentiële stappen: 

 1. Stijgen in Google: Via de meegeleverde link kun je jouw website, met de wens om hoger te ranken in Google, aan ons doorgeven. Voeg eenvoudig de gewenste trefwoorden toe voor de beoogde Googleranking.
 2. Ontvang een vrijblijvend, op maat gemaakt linkbuilding pakket: Wij stellen vrijblijvend een linkbuilding pakket op maat voor je samen en sturen dit in een Excel-sheet per e-mail. Als je al een account hebt, zetten we het pakket daar ook voor je klaar.
 3. Starten met het linkbuilding pakket: Na goedkeuring van het ontvangen linkbuilding pakket kunnen we de samenwerking starten. Doe de betaling in jouw account, ontvang de factuur van ons, en wij gaan aan de slag met het geleidelijk plaatsen van backlinks over een bepaalde periode.
Ik wil linkbuilding!

Is een linkbuilding specialist ook een SEO specialist?

Vaak worden de termen linkbuilding en SEO door elkaar gehaald. En dat is niet gek, want beide begrippen werken nauw samen. Toch zijn ze niet exact hetzelfde. Search Engine Optimization (SEO) betreft verschillende aspecten rondom jouw website. Linkbuilden is juist een aspect daarbinnen.

SEO is een breder begrip en gaat verder dan alleen linkbuilden. Denk hierbij aan het creëren van content, het toepassen van zoekwoorden, de technische aspecten van een website en het adequaat benoemen van afbeeldingen. Doordat wij ons specialiseren op linkbuilding alleen kunnen we een zeer hoge kwaliteit aan werk bieden. Maar de overige aspecten binnen SEO zijn uiteraard niet onbekend voor ons!

Hoe kies je de juiste linkbuilding specialist?

Het vinden van de juiste linkbuilding specialist hoeft niet lang te duren. Uiteraard moet het gevoel dat je bij een specialist hebt goed zijn. We raden daarnaast wel aan om te kijken naar de opgebouwde ervaring en of het verhaal jou aanspreekt. Linkbuilden op zich is namelijk 1, het linkbuilden met kwalitatieve backlinks vereist expertise, strategie en een bewezen staat van dienst. Doe dan ook vooraf goed onderzoek naar referenties en bekijk of de linkbuilding specialist transparant communiceert.

Bij Linkbuildenuitbesteden.nl kunnen we een bewezen staat van dienst presenteren, met succesvolle linkbuildingcampagnes voor duizenden klanten in Nederland en België. Ons ervaren team beschikt over de expertise om kwalitatieve backlinks te verkrijgen en strategieën op maat te ontwikkelen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel; we delen graag inzichten over onze aanpak en tonen referenties om onze resultaten te onderstrepen.

Ik wil linkbuilding!

Waarom een linkbuilding specialist waarde kan bieden voor jouw website

Een linkbuilding specialist kan aanzienlijke waarde toevoegen aan jouw website en online aanwezigheid. Hier zijn enkele redenen waarom het inschakelen van een specialist op het gebied van linkbuilding cruciaal kan zijn:

Deskundigheid: Linkbuilding vereist specifieke kennis en vaardigheden. Een specialist beschikt over diepgaande expertise en begrip van het complexe landschap van backlinks, zoekalgoritmes en trends in de branche.

Strategische aanpak: Een linkbuilding specialist ontwikkelt een doordachte strategie op basis van jouw specifieke doelen en marktsegment. Dit omvat het identificeren van relevante kansen, het creëren van hoogwaardige content en het opbouwen van waardevolle relaties.

Kwalitatieve backlinks: De focus van een specialist ligt op het verkrijgen van kwalitatieve en relevante backlinks. Dit is essentieel voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het versterken van de autoriteit van jouw website.

Tijdsbesparing: Linkbuilding kan een tijdrovende taak zijn. Door een specialist in te schakelen, bespaar je waardevolle tijd en kun je je concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw onderneming.

“Linkbuilden vereist veel tijd en een doordacht plan. Zelf doen is mogelijk, maar voor een optimaal resultaat is de keuze voor een linkbuilding specialist de juiste!”

Laat de linkbuilding uitvoeren door een erkende specialist

Linkbuilden is een effectieve en bovendien bewezen methode om de vindbaarheid te vergroten. Toch is het vaak een tijdrovende uitdaging. Ook moet je er de nodige kennis voor hebben om te begrijpen wat een kwalitatieve backlink is en in hoeverre deze relevant is voor jouw website. Uitbesteden kan daarom uitkomst bieden. 

Wij beschikken niet alleen over de vereiste expertise, maar nemen ook de verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen en uitvoeren van een effectieve linkbuildingstrategie. Dit bespaart niet alleen tijd, maar waarborgt ook de kwaliteit van de backlinks en optimaliseert de impact ervan op jouw positie in de zoekmachines. Door het uit handen te geven aan professionals kun je met vertrouwen werken aan een sterke online aanwezigheid zonder de complexiteit van linkbuilding zelf te hoeven beheren.

Onze Linkbuilding Pakketten

Wanneer je in je linkportfolio gaat investeren om je zoekpositie te verbeteren, is het belangrijk dat je daarvoor de juiste partner vindt.

Zilver

€95 

p/m

MEEST GEKOZEN – Krachtig pakket voor een klein budget. Goed voor lage concurrentie zoektermen.

 • 25+ homepage links
 • 12+ startpagina links
 • 1 link bij een artikel
 • Inhoudelijk artikel
 • In-content links
 • Spreadsheet overzicht
 • Totaal 38 Links p/j
 • Gratis samengesteld

Goud

€245 

p/m

Hier begint het pas echt. Medium-concurrentie zoektermen brengen wij omhoog.

 • 65+ homepage links
 • 25+ startpagina links
 • 2 links bij een artikel
 • Inhoudelijk artikel
 • In-content links
 • Spreadsheet overzicht
 • Totaal 92 Links p/j
 • Gratis samengesteld

Platinum

€495 

p/m

Dit is een echt POWERpakket, voor meerdere medium tot high-concurrentie zoektermen.

 • 160+ homepage links
 • 65+ startpagina links
 • 12 Inhoudelijke artikels
 • 24 In-content links
 • Spreadsheet overzicht
 • Totaal 253 Links p/j
 • Gratis samengesteld